Модел SMALTOPLAST силиконова
Наличност В наличност
61,09 лв.
Цената е с включено ДДС.

ЕКОЛОГИЧНА, СИЛИКОНОВА 100% АКРИЛНА БОЯ ЗА СТЕНИ С ПРОТИВОМУХЪЛНО ДЕЙСТВИЕ

  • EcolabelСмалтопласт силиконова 100%

Екологична, акрилна боя с изключително качество, за боядисване и защита на външни стени, на основата на комбинация на силиконови и 100% акрилни смоли.

Превъзхожда съвместимите акрилни бои, поради предимството, което предоставя комбинацията между изключителна непромокаемост и възможно най-голямо дишане на боядисваната повърхност. По този начин се постига защита на повърхността от издувания, обелване и развитие на мухъл, като в същото време се осигурява по-добра защита на термоизолацията на стената.  

Боята се характеризира с мощно прилепване, изключителна устойчивост на ултравиолетовото лъчение и неблагоприятни климатични условия, като осигурява дългогодишна защита на повърхностите, на които се нанася.

Екологичната SMALTOPLAST SILICONE представлява мощна преграда срещу атмосферни замърсявания и защитава стената от карбонизация. Поради своя състав предпазва мембраната на боята от развитието на мухъл и гъбички, особено при повърхности с проблеми свързани с влага (BS 3900:G6).

SMALTOPLAST SILICONE е идеалназа райони с влагаи крайни климатични условия. Препоръчва се особено за реставриране на исторически сгради и паметници.

Нюанси: Бяло

ЗАБЕЛЕЖКИ

SMALTOPLAST SILICONE ECO не се нуждае от означение на опасността съобразно валидното законодателство.

Отговаря на критериите за присъждане на екологична маркировка 4452/2008..

Опаковка: